Hem Företaget Om oss Produkter Tidsbokning Kontakt
Smygprodukters urvalsprocess

Vår filosofi är att vi enbart ska erbjuda våra klienter produkter som vi själva kan ställa oss 100% bakom och därmed erbjuda våra klienter.

Urvalsprocessen går helt enkelt till så att vi ständigt och under många år snokat runt på marknaden och letat efter de i vårt tycke bästa produkterna. Det kan ske genom att vi springer på någon på fjället som har något intressant, eller genom att spana av nätet och särskilt titta på vad som händer ute i världen. Ibland dyker det upp något som ser intressant ut och då ser vi till att på något vis få testa produkten. Då gör vi det helst i den miljö som produkten är tänkt för eller så gör testerna efter vår testbana. Den ser i alla lägen likadan ut, vädret är det som skiljer. Detta gör att vi kan skaffa oss en ganska god uppfattning om en produkts egenskaper genom många olika väder och temperaturer. Ibland händer det att vi använder oss av frysboxen och duschen för att få en bättre uppfattning om en produkts funktion. En stor del av det sortiment vi startar med har vi lång erfarenhet av. Många års goda erfarenheter gör att vi har valt att börja med de märken vi valt att samarbeta med. Framöver kommer vi i mån av tid och resurser att ta in nya märken och modeller. Vissa kommer vi inte att vänta med då vi bedömer att produkten är så bra att den bara måste vara med så fort som möjligt.

Vi letar efter produkter som har lång hållbarhet. Genomtänkta och fungerande detaljer som inte är resultatet av skrivbordssnickrande. Innovativa lösningar som gör friluftslivet både roligare och framförallt bekvämare. En klassisk detalj är hur fickor är konstruerade. Många producenter sätter fickorna på ett plagg efter hur de vill att det ska se ut inte efter hur det ska fungera. Samtidigt är de ofta snålt tilltagna och får därmed ingen som helst praktisk funktion. De bästa lösningarna är de där man lyckats kombinera god funktion med en snygg design.

Det roliga med denna urvalsprocess är att vi funnit så otroligt många väldigt bra produkter från många olika tillverkare. Vi har haft mycket att glädja oss åt och vi kommer att få ännu roligare med att visa dig som klient alla de nya innovationer som nyligen kommit, eller är på väg. Dock är det nog så att valet av rätt utrustning aldrig varit svår
  Smygprodukter  Buskbovägen 13  Sundborn 790 15   Tel 023 621 20  email: info@smygprodukter.se