Hem Företaget Om oss Produkter Tidsbokning Kontakt
Välkommen till Smygprodukter!!

Här kommer du att finna ett urval av produkter från några av världens främsta tillverkare av avancerad friluftsutrustning. Vår ambition är att ge dig högsta tänkbara service i form av kunskap om våra produkter. Vår stora styrka ligger i vårt testcenter. Dit kan du som kund komma och få testa utrustning under realistiska förhållanden. Vi erbjuder möjlighet att sätta upp tält, prova sovsäckar, GPS, ryggsäckar, trancievers, kängor, skidor och mycket mer. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig med att sätta ihop kläder och utrustning så att du får ut maximal funktion och komfort av din utrustning. Vårt mål är att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt friluftsliv och att du ska kunna njuta av den utrustning du införskaffat hos oss under lång tid framöver.

Du som inte har möjlighet att besöka vår butik samt testcenter är varmt välkommen att köpa din utrustning från oss via postorder. Vi hjälper gärna till och besvarar frågor om utrustning och funktion via telefon eller mail. Vi har stora möjligheter hitta och att ta fram utrustning efter dina önskemål. Vi har ett gott samarbete med de flesta tillverkare i världen av högkvalitativ utrustning.

Smygprodukter designar och producerar även specialutrustning för främst krävande vinterförhållanden.

Vi samarbetar med Friluftsfrämjandet, Svenska Fjällklubben och Svenska Iglooklubben Det ger dig som medlem 5-10% rabatt på vissa av våra produkter. Du som väljer att besöka vår butik får naturligtvis utbildning i hur du hanterar och optimerar din nyinköpta utrustning på plats.

För mer information om företaget och vår filosofi läs mer under fliken Om oss.

God tur önskar

Andreas och Stefan
  Smygprodukter  Buskbovägen 13  Sundborn 790 15   Tel 023 621 20  email: info@smygprodukter.se